over ons

Fluks & Sons

 
 
 
fluks-sons-catering-amsterdam-2.jpg
 
 

Fluks & Sons is in 1988 gestart door Menno Fluks, die - toen nog onder de naam Fluks Catering - met veel plezier de catering verzorgde voor uiteenlopende evenementen en partijen. Gedurende deze periode was Menno ook te vinden op de zaterdagmarkt op de Lindengracht in Amsterdam, waar hij al ruim dertig jaar zijn eigen gerookte beenham, zalm en inmiddels wereldberoemde erwtensoep verkoopt.  Zoon Paul Fluks nam de catering in november 2017 over en introduceerde nieuwe smaken en vernieuwende gerechten. Onder de leiding van Paul transformeerde Fluks Catering tot het huidige familiebedrijf: Fluks & Sons.

Halverwege 2018 zijn we trots eigenaar geworden van een boerderij in het oosten van Nederland. Hier halen we onze eigen groentes, kruiden en producten vandaan die we zoveel mogelijk proberen te gebruiken in cateringen en diners. 

 
 
fluks-sons-catering-amsterdam
 
 

 

Ons eten is eerlijk, zonder onnodige franje. Waarbij we de beste en verste producten van eigen land gebruiken. We zijn elke dag bezig met hetgeen waar we het meeste plezier in hebben: koken voor anderen, mensen verbinden, nieuwe gerechten en recepten ontdekken en nadenken hoe we met ons vak kunnen bijdragen aan een betere wereld. Het zit in onze aard om alle geweldige dingen die we op dit gebied ontdekken, met anderen te delen. We zijn daarom vastberaden om de wereld met onze diners te inspireren, zoals de wereld dat met ons doet. 

 

Wij werken o.a. samen met