Catering

Specialiteiten

 
 
 
Fluks-Sons-Catering-Amsterdam-12.jpg
 

Catering op locatie

Bij Fluks & Sons koken we zoveel mogelijk met verse, eerlijke en seizoensgebonden producten van onze eigen boerderij en moestuin. Bij kwaliteit hoort namelijk ook een bepaalde verantwoording, vinden we. Onze ervaring en overtuiging stellen dat de beste smaak en kwaliteit altijd voortkomt uit productiemethode die dicht bij de natuur blijven en waarin het welzijn van mens, dier en aarde centraal staat. Deze filosofie proberen we over te brengen op alle denkbare eetgelegenheden: van vijfgangendiners met vrienden tot borrels en van informele cateringklussen tot zakelijke lunches en verjaardagen. Elke maaltijd is weer anders en dit maakt ons werk nou juist zo leuk. 


Om onze gasten te verrassen met bijzondere smaken, geven we een moderne twist aan traditionele gerechten en recepturen. Tijdens verre reizen door ondermeer Zuidoost-Azië en Japan, is de kookstijl van Fluks & Sons verworden tot een moderne smeltkroes van smaken, verzameld uit keukens over de hele wereld. Zo koken we vaak klassiek Frans, Mediterraan, Japans of Indisch en combineren we gerechten uit alle windstreken. 

claire-resize1.jpg
 
 
DSCF4201.jpg
DSCF4218.jpg
 
 

Crew catering 

Fluks & Sons verzorgt catering voor allerlei producties in de creatieve industrie: van muziekfestivals en -tournees tot theater-, film- en televisieproducties. Afhankelijk van omvang en budget, koken wij een creatieve maaltijd, passend voor zowel kleine als grote producties met aantallen van bijv. 600 couverts per dag of meer.  We serveren de lunch en het diner altijd zelf uit en zorgen dat er een uitgebreid buffet staat waar niemand aan tekort komt. Het menu is altijd gevarieerd en de crew en/of artiesten krijgen iedere dag iets anders te eten. Vanzelfsprekend houden we rekening met speciale dieet- en allergiewensen en zitten vegetariërs bij ons goed. 

Onze gerechten zijn zeer divers, met uitgesproken smaken, verse kruiden en kwalitatief goede ingrediënten. Ook besteden we graag zorg aan een stukje aankleding, ter verhoging (of behoud) van de sfeer tijdens de catering. Indien mogelijk en gewenst nemen we eigen muziek en decoratie mee, zodat er van een saaie bedoening onmogelijk sprake (meer) kan zijn. Indien gewenst kunnen we ook servies, glaswerk en dranken verzorgen. 

 
 

Event catering & Bedrijfsfeesten

Bent u van plan om met collega’s iets te vieren of heeft u een lezing, workshop of presentatie? Lekker en goed eten brengt gasten altijd samen. Dat is het mooie van eten, het verbindt en wekt energie op, die aanstekelijk werkt en de sfeer ten goede komt. Wij verzorgen uw bedrijfsfeest of evenement compleet en op maat en denken graag mee over wat u zelf voor ogen heeft. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

 
 
DSCF4195.jpg
DSCF4194.jpg
 
 

Pop up diners

Naast catering, organiseren wij ook eigen pop-up avonden in Amsterdam. Op verschillende locaties door de stad koken we telkens in een ander thema. Tijdens deze diners creëren we verassende en uitdagende menu’s, voorzien van een passende en goed geïnformeerde drank-spijscombinatie. Het gaat ons op zo’n avond om de algehele ervaring, met een belangrijke rol weggelegd voor het decor, de muziek en de aankleding. 

 
 
 
fluks-sons-catering-amsterdam.jpg